Smokey quesadillas met kaas en champignons

Smokey quesadillas met kaas en champignons

Smulweb imageSmulweb

Reis af naar Mexico met deze Smokey quesadillas met kaas en champignons. De paprika en ui krijgen een extra grillsmaak door het aanbakken. Serveer met een flinke schep zure room en sriracha saus voor extra pit.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 15 g Koriander

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Smokey quesadillas met kaas en champignons op tafel.

  1. Verhit de olijfolie in een pan en bak hierin de ui en de paprika tot ze zacht zijn en lekker aanbakken voor een grillsmaakje. Schep ze uit de pan en maak deze schoon met een papiertje.
  2. Schep een eetlepel boter in de pan en bak hierin de champignons tot ze goudbruin zijn. Meng met de paprika en ui. Veeg de pan weer schoon met een papiertje.
  3. Schep wat boter in de pan. Leg er een tortilla in en beleg deze achtereenvolgens met twee eetlepels kaas, een kwart van het champignonmengsel, twee eetlepels kaas en nog een tortilla. Druk stevig aan zodat het gaat plakken. Draai de tortilla om als de onderkant bruin is met behulp van een deksel of spatel en bak de andere kant ook bruin. Herhaal met de andere tortillas.
  4. Snijd de quesadilla's in kwarten en besprenkel met koriander, zure room en sriracha.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Groente Paddenstoelen Champignons