Pitabroodje met gegrilde groente en een yoghurt knoflooksaus

Pitabroodje met gegrilde groente en een yoghurt knoflooksaus

Smulweb imageSmulweb

Gegrilde groenten in een pitabroodje met een heerlijke yoghurt knoflooksaus. Bestrooi de groenten vooraf met zout om vocht uit te trekken. Grill de groenten op de barbecue en serveer in een pitabroodje met knoflooksaus en sla. Snel, eenvoudig en heerlijk!

25 min bereiden

lunch/brunch gerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 4 Pitabroodjes

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pitabroodje met gegrilde groente en een yoghurt knoflooksaus op tafel.

  1. Bestrooi de courgette en aubergine een half uur van tevoren met zout om het vocht eruit te trekken. Spoel ze daarna af en dep ze droog.
  2. Leg de paprika, rode ui, courgette en aubergine op de grill.
  3. Maak een simpele knoflooksaus door een paar eetlepels Griekse yoghurt te mengen met 2 tenen knoflook, peper, zout, chilliflakes en gedroogde peterselie.
  4. Strooi ook wat chilliflakes over de gegrilde groenten.
  5. Serveer met rucola sla en vul je pitabroodje met wat sla, gegrilde groenten en een flinke klodder knoflooksaus. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Desserts Sauzen