Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Salad in a jar met mozzarella en mango op tafel.
- Maak een dressing van 50 ml citroensap, 75 ml olijfolie, een theelepel mosterd, peper en zout. Voeg eventueel een heel klein beetje honing toe voor de smaak. Proef om te bepalen wat jij lekker vindt.
- Verdeel de dressing over twee potten. Leg tomaat, komkommer, wortel en paprika bovenop de dressing. Sluit de pot goed af om de rest van de ingrediënten knapperig te houden.
- Snijd groene asperges en minimaisjes in stukjes en kook ze kort (3 minuten). Voeg ze toe aan de pot, samen met mango, mozzarella en munt. Leg ten slotte de sla bovenop.
- Sluit de pot goed af en bewaar in de koelkast. Voor het serveren, schud de pot goed heen en weer zodat de dressing zich kan verspreiden. Stort de salade uit op een bord en geniet van een heerlijke salade.