Bloedworst met krokant spek tomatenchutney

Bloedworst met krokant spek tomatenchutney

Smulweb imageSmulweb

Bloedworst op een spies, wie wil dat nu niet? Lekker krokant spek eromheen met tomatenchutney: heerlijk. Rijg en gril de spies met bloedworst en krokant spek. Serveer met de chutney en een portie groentechips.

45 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Bloedworst met krokant spek tomatenchutney op tafel.

  1. Maak eerst de tomatenchutney. Doe hiervoor alle ingrediënten in een pan en laat 20 minuten inkoken.
  2. Gril het spek krokant en bestrijk vervolgens met honing.
  3. Verwijder het vel van de bloedworst en snijd in plakjes van ± 1,5 cm dik.
  4. Bak deze in boter 7 minuten krokant aan beide kanten.
  5. Rijg stukjes bloedworst en spek aan spiesjes.
  6. Serveer met de chutney.
  7. Geef er groentechips bij (kant-en-klaar uit de supermarkt).
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Sauzen Speklap