Klassieke boeuf stroganoff (bistro)

Klassieke boeuf stroganoff (bistro)

Smulweb imageSmulweb

De klassieke bistro Boeuf Stroganoff. Malse blokjes biefstuk in een smaakvolle saus met gebakken champignons, zure room en citroen. Serveer met rijst of aardappelpuree.

25 min bereiden

hoofdgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 g Ossenhaas
  • 2 el Zure room

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Klassieke boeuf stroganoff (bistro) op tafel.

  1. Bak ui lichtbruin in boter.
  2. Meng 1 tl paprika erdoor.
  3. Voeg champignons toe en bak tot gaar.
  4. Haal het mengsel uit de pan.
  5. Bak biefstuk in boter op hoog vuur en breng op smaak met zout en peper. De biefstuk moet nog rauw zijn van binnen en krokant van buiten.
  6. Voeg het champignonmengsel weer toe aan het vlees.
  7. Meng zure room, peterselie en citroensap erdoor.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje Boeuf stroganoff