Romige cantharellensaus

Romige cantharellensaus

Smulweb imageSmulweb

Met deze romige cantharellensaus geef je dat bijzondere aroma aan diverse gerechten en het is verrukkelijk bij een lekker biefstukje!

10 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 400 g Cantharellen
  • 30 ml Cognac

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Romige cantharellensaus op tafel.

  1. Maak de cantharellen goed schoon met een zacht borsteltje onder een zacht stromende kraan. Snijd de grotere in stukjes.
  2. Bak de spekreepjes met de fijngesneden sjalotjes en voeg daar de cantharellen aan toe. Schep het om en laat dit even bakken.
  3. Voeg dan de peper, zout, bouillontablet, tijmblaadjes, Cognac en room toe en laat dit op een kleine pit even sudderen.
  4. Voeg op het laatst de fijngehakte peterselie toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen Vlees Gevogelte Pasta Kalkoen