Pompoen curry soep

Pompoen curry soep

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke, smaakvolle pompoen curry soep. De pompoen wordt kort meegebakken met currypasta waardoor de smaken perfect worden opgenomen. Na het pureren van de soep voeg je nog wat kookroom en suiker toe naar smaak.

25 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Pompoen curry soep op tafel.

  1. Schil de pompoen, lepel de zaden uit en snijd de pompoen in blokjes.
  2. Fruit de currypasta in een beetje olie. Voeg de pompoenblokjes toe en bak ze kort mee. Voeg water toe totdat de blokjes net onderstaan.
  3. Breng aan de kook en kook de pompoen tot deze zacht begint te worden.
  4. Pureer de soep en voeg naar smaak kookroom toe. Voeg indien nodig een beetje suiker toe om de soep minder pittig te maken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Curry Pompoen Pompoen curry