- 100 ml Druivensap
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Kidsproof risotto op tafel.
- Breng een pan met water en wat zout aan de kook voor de groenten. Zet de pan bouillon op een laag vuur.
- Snipper de ui en hak de knoflook fijn. Zet een pan op het vuur en verhit er een scheut olie in.
- Fruit de ui en de knoflook glazig. Voeg de rijst toe en bak de rijst tot deze glimt.
- Blus af met druivensap en roer tot sap is verdampt.
- Doe de inhoud van het blik tomatenblokjes erbij en roer goed door. Zet de rijst onder met bouillon en blijf toevoegen totdat deze bijna gaar is.
- Bak intussen de braadworstjes en blancheer de groenten 4 minuten, spoel af.
- Doe de risotto in een grote schaal, verdeel de groenten en worsten erover.
- Serveer met geraspte kaas en een glaasje druivensap voor de kinderen.