Kabeljauw met rauwe ham en pesto uit de oven

Kabeljauw met rauwe ham en pesto uit de oven

Smulweb imageSmulweb

Kabeljauw omwikkeld met rauwe ham en pesto-roomsaus uit de oven. Bestuif de vis met bloem en rol ze in Parmaham. Leg de vis op de saus en zet de schaal in de oven. Na ongeveer 15 minuten is de vis klaar. Serveer met aardappelpuree en sperziebonen.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Kabeljauw met rauwe ham en pesto uit de oven op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Roer 2 eetlepels pesto door de room en verdeel ook een beetje pestoroom over de vis.
  3. Doe de rest van de pesto-roomsaus in de ovenschaal.
  4. Kruid de kabeljauw met witte peper en zout (pas op de ham kan zout zijn!).
  5. Bestuif de vis met wat bloem en rol ze in Parmaham.
  6. Leg de vis op de saus en zet de schaal plm. 15 minuten in de voorverwarmde oven.
  7. Prik na 15 minuten even in de kabeljauw. Zonder weerstand is de kabeljauw precies goed (juiste tijd is moeilijk te geven omdat het afhangt van de dikte van de vis).
  8. Serveer de vis met saus samen met aardappelpuree en sperziebonen.
eet smakelijk