Ham kaas en spinazie gevulde kip

Ham kaas en spinazie gevulde kip

Smulweb imageSmulweb

Deze ham kaas en spinazie gevulde kip is een heerlijk en smaakvol gerecht. De kip is gevuld met twee soorten kaas en spinazie en gepaneerd in een krokant jasje van bloem, ei en panko. Een feestje op je bord!

45 min bereiden

hoofdgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 22 g Provolone

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Ham kaas en spinazie gevulde kip op tafel.

  1. Snijd de kipfilet aan een kant open zodat er een zakje ontstaat.
  2. Bestrooi de kip met zout en peper.
  3. Leg de beide kazen en de spinazie op de plak ham en rol deze stevig op.
  4. Vul de kipfilet met de rol en druk de opening van het zakje goed dicht (evt. met een prikker).
  5. Vul 3 borden met bloem, ei en panko.
  6. Bedek de kip met bloem, haal vervolgens door het ei en door de panko.
  7. Herhaal stap 6 nog een keer.
  8. Verhit olie in een koekenpan op middelhoog vuur en verwarm de oven voor op 190°C.
  9. Bak de kip rondom goudbruin, plaats hem op een bakplaat en bak 20 minuten in de oven tot de kip gaar is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte