Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Appeltaart met walnoot op tafel.
- Bereid de appeltaart zoals staat aangegeven op de appeltaartmix.
- Ondertussen breek je de walnoten in je handen tot kleinere stukjes.
- Doe de stukjes walnoot en de geschaafde amandelen in een koekenpan (zonder boter) en rooster ze totdat ze wat donkerder van kleur worden.
- Als de noten geroosterd zijn, doe ze door het appel-suiker-kaneel mengsel en roer er 1 eetlepel cacaopoeder door.
- Bedek de bodem met een laag appelmengsel, strooi er nogmaals een beetje suiker en kaneel over. Herhaal dit totdat het appelmengsel op is.
- Maak je taart af door met het overige deeg mooie repen over de taart te leggen en die in te smeren met het resterende deel van het losgeklopte ei.
- Bak de taart ongeveer 60-75 minuten in de oven op 165 graden (heteluchtoven) en smullen maar!