Bokkenpootjes-tokkelroom-taart de lekkerste taart ooit

Bokkenpootjes-tokkelroom-taart de lekkerste taart ooit

Smulweb imageSmulweb

Deze bokkenpootjes-tokkelroom-taart is de lekkerste taart ooit! Een caketaart doorgesneden met ertussen een mengsel van slagroom, mascarpone en tokkelroom met verkruimelde bokkenpootjes. Bovenop slagroom, bokkenpootjeskruimels, en de zijkanten mooi afgesmeerd met het mengsel. Smullen maar!

60 min bereiden

dessert

12 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 150 g Bokkenpootjes

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Bokkenpootjes-tokkelroom-taart de lekkerste taart ooit op tafel.

  1. Verkruimel de bokkenpootjes fijn in een blender.
  2. Klop de slagroom met wat suiker flink stijf.
  3. Spatel de slagroom (hou wat slagroom over) en de mascarpone door elkaar. Spatel daar de advocaat of tokkelroom doorheen.
  4. Snij de caketaart door (waardoor je een boven en een onderkant krijgt).
  5. Strooi wat bokkenpootjeskruimel op de onderkant van de taart.
  6. Spatel het grootste deel van het mengsel (dikke laag) er overheen en strooi weer kruimels erover. Bewaar wat mengsel.
  7. Doe de bovenkant weer op de cake en druk goed aan. Smeer de zijkanten mooi af met mengsel.
  8. Spuit de overgebleven slagroom op de bovenkant. Strooi kruimels over de slagroom en de zijkanten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart