- 150 g Bokkenpootjes
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Bokkenpootjes-tokkelroom-taart de lekkerste taart ooit op tafel.
- Verkruimel de bokkenpootjes fijn in een blender.
- Klop de slagroom met wat suiker flink stijf.
- Spatel de slagroom (hou wat slagroom over) en de mascarpone door elkaar. Spatel daar de advocaat of tokkelroom doorheen.
- Snij de caketaart door (waardoor je een boven en een onderkant krijgt).
- Strooi wat bokkenpootjeskruimel op de onderkant van de taart.
- Spatel het grootste deel van het mengsel (dikke laag) er overheen en strooi weer kruimels erover. Bewaar wat mengsel.
- Doe de bovenkant weer op de cake en druk goed aan. Smeer de zijkanten mooi af met mengsel.
- Spuit de overgebleven slagroom op de bovenkant. Strooi kruimels over de slagroom en de zijkanten.