Tacos met gegrilde rib-eye en chimichurri

Tacos met gegrilde rib-eye en chimichurri

Smulweb imageSmulweb

Deze heerlijke tacos met gegrilde rib-eye en chimichurri zijn perfect voor een feestelijk recept of gewoon voor een gezellig avondje thuis. Het vlees heeft een heerlijke grillsmaak en is heerlijk mals. De frisse en kruidige chimichurri geeft de tacos net dat beetje extra. Laat het feestje maar beginnen!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 5 g Peterselie gedroogd
  • 5 g Koriander

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Tacos met gegrilde rib-eye en chimichurri op tafel.

  1. Haal het vlees een uur voor bereiding uit de koelkast.
  2. Kruid het vlees met een beetje zout.
  3. Laat de pan heet worden en grill het vlees aan beide kanten 3 minuten (dit hangt af van de dikte, hoe dikker hoe langer).
  4. Verpak na het grillen het vlees in zilverfolie en laat 7 minuten rusten.
  5. Maak ondertussen de chimichurri door alle ingrediënten heel fijn te snijden en de ingrediënten te mengen.
  6. Houd de cordita's boven laag vuur gedurende 1 minuut aan elke kant om ze op te warmen.
  7. Haal het vlees uit het zilverfolie en snijd tegen de draad in in dunne repen.
  8. Leg deze repen op de cordita's en garneer met de chimichurri.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen