Goed gevuld shashlik met marinade

Goed gevuld shashlik met marinade

Smulweb imageSmulweb

Deze goed gevulde shashlik met marinade is een feest op de BBQ. Het vlees wordt afgewisseld met ui, gele paprika, vetspek, champignon en rode paprika. Bespaar de marinade niet, dat zorgt voor extra smaak!

120 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Gele paprika

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Goed gevuld shashlik met marinade op tafel.

  1. Steek om en om een plakje ui, een plakje gele paprika, blokje vlees, ui, vetspek, plakje champignon, plakje rode paprika en herhaal. Doe zo 4 blokjes vlees per stokje en eindig met een plakje ui.
  2. Kwast de shashlik in met de overgebleven marinade en laat het een half uur staan.
  3. Rooster de shashlik tot het gaar en mooi van kleur is. Gebruik marinade om uitdroging te voorkomen. Doe het bijvoorbeeld in de oven onder de grill.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Friet