Garnalen in tomatensaus met feta

Garnalen in tomatensaus met feta

Smulweb imageSmulweb

Garnalen in tomatensaus met feta, een heerlijk Grieks gerecht om van te smullen. De tomatensaus is op smaak gebracht met knoflook, chilipoeder en oregano. Heerlijk om te serveren met bruin brood om in de saus te dopen. De feta geeft een heerlijke finishing touch.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.5 g Chilipoeder

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Garnalen in tomatensaus met feta op tafel.

  1. Snijd de uien in stukjes. Verwarm een pan met een dikke bodem.
  2. Fruit hierin de ui een paar minuten. Snijd ondertussen de knoflook fijn.
  3. Bak de knoflook een minuutje mee en kruid het mengsel met een snufje zout, peper, chilipoeder en oregano.
  4. Voeg de blikken tomatenblokjes toe en laat 30 minuten op een medium vuur inkoken.
  5. Zet ondertussen de oven op 200 graden en vet een ovenschaal in met een beetje olijfolie.
  6. Ontdooi de garnalen.
  7. Leg de garnalen in de ovenschaal, vervolgens het tomatenmengsel en verkruimel de feta erover.
  8. Zet de schaal 10 tot 15 minuten in de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen