Grandioze lekkere runder herfst stoofpot

Grandioze lekkere runder herfst stoofpot

Smulweb imageSmulweb

Deze grandioze herfst stoofpot met runderlappen is een feest om te eten. Heerlijk van smaak en ideaal om op te warmen na een koude dag in de herfst. Serveer met een goudbruine pastei en een lekkere saus naar keuze, bijvoorbeeld tomatenketchup. Perfect als hoofdgerecht!

120 min bereiden

6 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Grandioze lekkere runder herfst stoofpot op tafel.

  1. Meng alle ingrediënten heel goed totdat het klontvrij is.
  2. Verdeel het deeg over de pastei-vulling totdat het +/- 1 cm dik is. Smeer met een paletmes uit tot glad.
  3. Bak de pastei in de oven voor 30-40 minuten bij 200-220 *C tot het deeg gaar en goudbruin is van kleur.
  4. Kies jouw eigen lievelingssaus en serveer met de pastei. Bijvoorbeeld tomatenketchup.
eet smakelijk