Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Wraptaart met tortillachips op tafel.
- Doe een beetje boter of olie in de wokpan (of andere hoge pan) en fruit de ui vijf minuten. Snijd de paprika en groene paprika in kleine stukjes en voeg dit toe. Bak zachtjes aan en doe het gehakt erbij. Bak het gehakt rul en kruid naar wens. Snijd de champignons klein en de courgette in kleine blokjes. Doe deze er ook bij. Bak het gehakt en de groenten gaar. Voeg een handje geraspte kaas en de fijngehakte jalapeñopepers toe. Bak nog even op een laag vuur door.
- Verwarm de oven voor op 180 graden. Neem de tortillawraps uit de verpakking. Leg een bakpapiertje in de springvorm en leg hierop een wrap. Besmeer deze met een laagje crème fraiche en verdeel er andijvie en tortillachips over. Neem het gehaktmengsel en verdeel een laagje over de andijvie. Strooi hierna wat kaas erover en dek af met een wrap.
- Herhaal dit nog een keer en dek af met een wrap. Smeer ook de laatste wrap in met crème fraiche. Als je gehaktmengsel niet op is, maak dan nog een extra laagje. Als je gehaktmengsel op is, leg je er nog een wrap op, smeer deze in met crème fraiche en verdeel hierover nog wat tortillachips. Maak het af met geraspte kaas.
- Zet je taart ongeveer een kwartier in de oven zodat de kaas kan smelten.
- Het resultaat is een lekkere knapperige wraptaart. Succes en eet smakelijk!