Een heerlijke razendsnel klaar te maken vis ovenschotel

Een heerlijke razendsnel klaar te maken vis ovenschotel

Smulweb imageSmulweb

Deze vis ovenschotel met kabeljauw, bamigroenten, garnalen raakt de juiste smaakpapillen. Met room, eieren en veel kaas eroverheen. Ideaal om te serveren voor uw gasten of voor een drukke avond. Snel te maken en heerlijk van smaak.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Een heerlijke razendsnel klaar te maken vis ovenschotel op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op elektrisch op 200 graden. Bak de eerste 15 minuten op elektrisch en de volgende 15 minuten op hetelucht. De ovenschaal NIET invetten.
  2. Snijd de kabeljauw in stukken van ca. 3 cm en bestrooi met viskruiden of met peper en zout.
  3. Kluts de eieren in een kommetje met de kookroom en roer er dan redelijk veel gemalen peper en zout doorheen.
  4. Verdeel de kabeljauw stukjes over de bodem van de ovenschaal. Verdeel de bamigroenten over de vis (let op: eerst rode pepertje in smalle ringetjes snijden nadat je de zaadjes en zaadlijsten hebt verwijderd).
  5. Verdeel daarover de garnalen (niet gebruikt in dit geval).
  6. Giet het mengsel van room en eieren over het geheel.
  7. Strooi daarover flink wat geraspte kaas (neem 10 flink opgehoogde eetlepels).
  8. Zet de schaal in de voorverwarmde oven. Bak de eerste 15 minuten op elektrisch en de volgende 15 minuten op hetelucht.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ovenschotel