Gevulde zoete aardappel met zwarte bonen en spinazie

Gevulde zoete aardappel met zwarte bonen en spinazie

Smulweb imageSmulweb

Een verrukkelijke dieet vriendelijke gevulde zoete aardappel. Rijk aan vezels en vitamines, gevuld met zwarte bonen in knoflook, spinazie en komijn. Geserveerd met yoghurt en bosui.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Gevulde zoete aardappel met zwarte bonen en spinazie op tafel.

  1. Prik de aardappelen in met een vork. Plaats ze in de magnetron voor 16 tot 18 minuten op 1000 Watt.
  2. Bak vervolgens de knoflook in de olijfolie met de bonen op medium vuur. Voeg de komijnpoeder, cayenne en 2 eetlepels water toe. Verhoog het vuur en voeg na 2 minuten de spinazie toe. Bak deze met de zout en peper nog 2 minuten mee.
  3. Snijd de aardappelen in en breng op smaak met peper, zout en limoensap. Schep het bonenmengsel in de aardappelen en garneer met een dot yoghurt en gesneden bosui. Serveer met een limoenschijfje.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Zoete aardappelen Zuurkool Bonen Gevulde zoete aardappel