Gelakte varkensschenkel uit de braadzak super makkelijk

Gelakte varkensschenkel uit de braadzak super makkelijk

Smulweb imageSmulweb

Gelakte varkensschenkel uit de braadzak super makkelijk. Met een mix van kruiden en ketjap en een braadzak tover je een perfect mals stuk vlees op tafel. Ideaal als je veel gasten krijgt!

120 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Varkensschenkel

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Gelakte varkensschenkel uit de braadzak super makkelijk op tafel.

  1. Verwarm de oven op 160°C.
  2. Spoel de schenkel onder koud water, droog af. Kerf met een scherp mes een ruitvormig patroon in het vel.
  3. Mix de kruiden en wrijf de schenkel er goed mee in. Kwast hem vervolgens goed in met de ketjap.
  4. Plaats de schenkel in de braadzak en sluit af met de bijgeleverde binder.
  5. Leg de braadzak op een ovenschaal en plaats in de oven voor 2u30.
  6. Keer halverwege de schenkel om met de zak er nog omheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden