- 500 g Knolselderij
Bereidingswijze
Zet in 11 stappen deze heerlijke Huzarensalade (en 100 paleo) op tafel.
- Stoom de kip in 10 minuten gaar en laat daarna afkoelen.
- Snijd de knolselderij in kleine blokjes. Snijd de knolselderij eerst in dunne plakken, de plakken vervolgens in reepjes en tot slot de reepjes in kleine blokjes.
- Kook de knolselderij 4 minuten en doe ze over in een vergiet. Laat ze onder koud stromend water afkoelen.
- Kook de eieren in 10 minuten hard, laat ze schrikken en afkoelen.
- Snipper de sjalotten en de ui.
- Snijd de augurken in blokjes.
- Snipper de peterselie.
- Snijd de goed afgekoelde kip en eieren in blokjes.
- Meng in een grote kom de mayonaise met de grove en fijne mosterd.
- Voeg alle ingrediënten toe en roer door.
- Maak op smaak met zout en peper.