Huzarensalade (en 100 paleo)

Huzarensalade (en 100 paleo)

Smulweb imageSmulweb

Deze zelfgemaakte huzarensalade is een ware traktatie. De knolselderij, augurkjes, kip en eieren worden in blokjes gesneden en gemengd met mosterd en mayonaise. Serveer als gerecht bij de BBQ of als heerlijke lunch.

15 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 g Knolselderij

Bereidingswijze

Zet in 11 stappen deze heerlijke Huzarensalade (en 100 paleo) op tafel.

  1. Stoom de kip in 10 minuten gaar en laat daarna afkoelen.
  2. Snijd de knolselderij in kleine blokjes. Snijd de knolselderij eerst in dunne plakken, de plakken vervolgens in reepjes en tot slot de reepjes in kleine blokjes.
  3. Kook de knolselderij 4 minuten en doe ze over in een vergiet. Laat ze onder koud stromend water afkoelen.
  4. Kook de eieren in 10 minuten hard, laat ze schrikken en afkoelen.
  5. Snipper de sjalotten en de ui.
  6. Snijd de augurken in blokjes.
  7. Snipper de peterselie.
  8. Snijd de goed afgekoelde kip en eieren in blokjes.
  9. Meng in een grote kom de mayonaise met de grove en fijne mosterd.
  10. Voeg alle ingrediënten toe en roer door.
  11. Maak op smaak met zout en peper.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Huzarensalade