Kapucijners variatie

Kapucijners variatie

Smulweb imageSmulweb

Een mix van groenten en gekruid gehakt, op smaak gebracht met tabasco, paprika en sambal. Samen met kapucijners en mais een verrassende combinatie.

25 min bereiden

hoofdgerecht

3 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Kapucijners variatie op tafel.

  1. Snijd de paprika in blokjes, de winterpenen in halve dunne schijfjes, de uien in halve ringen en hak de knoflook fijn.
  2. Zet een pan met de kapucijners, het vocht en een half blik water op het vuur.
  3. Rul tegelijkertijd het gehakt met gehaktkruiden en evt een beetje paprikapoeder en voeg vervolgens de wortel toe. Laat dit even garen. Voeg daarna de rest van de gesneden groenten en de knoflook toe en roerbak het gaar naar eigen smaak (ik vind het lekkerst als het beetgaar is).
  4. Voeg, zodra het groentemengsel gaar is, de sambal, tabasco en de mais toe. Laat het nog even sudderen.
  5. Giet de kapucijners af en voeg ze toe aan het groentemengsel en roer goed door.
  6. Serveer het gerecht direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Bonen