Crispy vissticks

Crispy vissticks

Smulweb imageSmulweb

Trek in iets knapperigs? Deze crispy vissticks zijn ideaal om te delen. Het perfecte hapje!

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Crispy vissticks op tafel.

  1. Klop de eieren los in een ondiepe kom. Doe de panko in een andere ondiepe kom en de bloem in weer een andere ondiepe kom.
  2. Bestrooi de kabeljauw met peper en zout. Snijd het in grove stukken.
  3. Doop de stukken vis eerst in de bloem, dan in het ei en vervolgens in de panko. Leg ze op een bord.
  4. Verhit de olie in een pan tot 150 graden en frituur hierin de vis tot ze mooi gaar en goudbruin is. Bestrooi eventueel met wat extra zout.
  5. Serveer met ravigotesaus of een saus naar keuze!
eet smakelijk