Tagliatelle met castello blue

Tagliatelle met castello blue

Smulweb imageSmulweb

Tagliatelle met castello blue: een heerlijke pasta met pancetta, knoflook, ui, paprika en Castello Danablue Crumbled. Roer de kookroom en balsamico azijn erdoor en breng op smaak met rucola, weinig zout, wat gehakte basilicum en peper.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 225 g Fettucine
  • 1 el balsamico azijn rood
  • 1 el Basilicum

Bereidingswijze

Zet in 11 stappen deze heerlijke Tagliatelle met castello blue op tafel.

  1. Snijd de pancetta in dunne reepjes. Pel de knoflook en pers deze uit.
  2. Pel de ui en snijd in dunne halve ringen. Was de paprika, verwijder de zaadlijst en snijd in blokjes.
  3. Verhit een scheutje olijfolie in een wok of koekenpan en bak hierin de pancetta gedurende 2 minuten.
  4. Voeg de knoflook en uien toe en bak mee gedurende 2 minuten.
  5. Voeg tot slot de paprika toe en bak in 5 minuten zacht.
  6. Breng ondertussen een ruime pan met water aan de kook. Voeg eventueel wat zout toe.
  7. Kook de verse fettucini volgens de gebruiksaanwijzing. Giet hierna af.
  8. Draai het vuur laag en voeg de gekookte fettucini bij de groenten in de wok.
  9. Schep vervolgens de Castello Danablue Crumbled, de kookroom en balsamico azijn erdoor.
  10. Bak mee gedurende 1-2 minuten, breng op smaak met peper, weinig zout, wat gehakte basilicum en de rucola.
  11. Serveer de fettucini met blauwe kaas terwijl deze nog warm is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta