Varkenshaasje met kruidenkaas-saus

Varkenshaasje met kruidenkaas-saus

Smulweb imageSmulweb

Dit varkenshaasje is zo mals dat het smelt op je tong. De romige kruidenkaas-saus smaakt perfect bij het vlees. Bak het sjalotje zachtjes, voeg roomkaas, koffiemelk en enkele druppen worcestershiresaus toe. Schenk de saus over het vlees en serveer: smullen maar!

10 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(33)

  • 0.2 el Worcestersaus

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Varkenshaasje met kruidenkaas-saus op tafel.

  1. Snijd de varkenshaas in plakken van ca. 2 cm dik.
  2. Verhit boter in een koekenpan. Bak het vlees ca. 4 minuten, halverwege keren.
  3. Haal het vlees uit de pan en verpak het in aluminiumfolie.
  4. Bak het gesnipperde sjalotje ca. 2 minuten zachtjes in het bakvet.
  5. Voeg roomkaas en koffiemelk toe en laat al roerende de kaas smelten.
  6. Breng op smaak met zout, peper en enkele druppels worcestershiresaus.
  7. Roer het vleessap door saus.
  8. Schenk saus over het vlees en serveer.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Bakken Kaas Kruiden Sauzen