Torentje van tofu en andijvie

Torentje van tofu en andijvie

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke combinatie van tofu en andijvie in een torentje. Dit gerecht heeft een heerlijke mosterdsaus die de smaak van de tofu en andijvie naar een hoger niveau tilt. Serveer met tuinkers.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 150 ml Alpro soja room light

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Torentje van tofu en andijvie op tafel.

  1. Maak een mix van 1 eetlepel mosterd, sojasaus en maïzena.
  2. Snij de tofu in plakjes van 1 cm. Leg de plakjes in de mosterd-sojamengeling.
  3. Snij de andijvie, ui en knoflook fijn. Roerbak deze in wat olie en breng op smaak met peper en zout.
  4. Verhit een pan met een mengeling van boter en olie. Bak de tofu aan beide zijden goudbruin en haal uit de pan.
  5. Blus de pan met groentebouillon en schep er nog wat mosterd, kerriepoeder en sojaroom onder. Laat de saus wat inkoken.
  6. Maak een torentje van de puree en wissel af met de andijvie. Leg er enkele plakjes tofu op.
  7. Serveer met de mosterdsaus en tuinkers.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Tofu Andijvie