- 2 Avocado
- 100 g Geraspte cheddar
- 0.5 Rode peper
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Deluxe nachoschotel op tafel.
- Verhit een scheutje olijfolie in een steelpannetje op het vuur en fruit hierin de ui. Voeg vervolgens de blokjes paprika, de groentesaus, maïs, rode bonen, peper, zout en komijn toe. Laat een vijftal minuutjes pruttelen op een laag vuurtje.
- Doe de avocadoblokjes samen met het teentje knoflook, de zure room, 20 blaadjes koriander, enkele druppeltjes tabasco, een snufje peper en een snufje zout in de blender. Mix tot een gladde guacamole. Schep deze in een potje.
- Verdeel de nacho's over een ruime ovenschaal. Bedek met de groentesaus en bestrooi met geraspte cheddar.
- Plaats de schotel gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.
- Haal de schotel uit de oven en werk af met rode ui, kerstomaatjes, een rood pepertje en korianderblaadjes.
- SERVEREN: Serveer de nachoschotel samen met de guacamole en zure room.