- 1 el Maïzena
- 4 Tarbotfilet
- 600 g Pommes duchesses uit de diepvries
Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Gebakken tarbot met zeekraal en saffraansaus op tafel.
- Breng de visfond samen met het roommengsel aan de kook en laat op een matig vuur inkoken tot een lichtgebonden saus. Kruid met de saffraandraadjes, peper en zout.
- Wentel intussen de tarbotfilets door de gekruide bloem en schud er de overtollige bloem af. Verhit 2 eetlepels boter samen met de olijfolie in een braadpan en bak de tarbotfilets 2 à 3 minuten aan elke kant.
- Bak de pommes duchesses goudbruin in de friteuse op 175 °C (baktijd: zie verpakking).
- Smelt 1 eetlepel boter in een wok en roerbak de zeekraal 2 à 3 minuten. Kruid lichtjes met peper.