Gyoza

Gyoza

Smulweb imageSmulweb

Maak kennis met Gyoza! Heerlijk Japans gerecht met witte kool, varkensgehakt, knoflook, gember, bosui en meer. Gyozavelletjes gevuld met de vulling en 12 minuten op 200°C in de heteluchtfriteuse. Serveer de gyoza op een grote schaal met de saus ernaast.

25 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 40 g Gyozavellen

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Gyoza op tafel.

  1. Doe de fijngehakte witte kool met een eetlepel zout in een vergiet. Laat de kool 15 minuten uitlekken.
  2. Meng de kool met varkensgehakt, knoflook, gember, bosui, peper en zout om de vulling te maken.
  3. Vul de gyozavelletjes met de vulling en vouw ze dicht.
  4. Plaats de gyoza 12 minuten op 200°C in de heteluchtfriteuse.
  5. Mix alle ingrediënten voor de saus in een kommetje met een lepel.
  6. Serveer de gyoza op een grote schaal met de saus ernaast.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Chinees Dumplings