Ravigote en remoulade

Ravigote en remoulade

Smulweb imageSmulweb

Frisse ravigote en romige remoulade: twee dipsauzen die niet mogen ontbreken bij je hartige hapjes! Gemaakt met je keukenmachine en heerlijk fris.

25 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Ravigote en remoulade op tafel.

  1. Kook de bouillon op hoog vuur tot ongeveer de helft in voor 5 minuten. Laat afkoelen en giet in je keukenmachine. Voeg nu azijn, cayenne, mosterd, wat zout en peper toe. Laat draaien op de laagste stand en voeg beetje bij beetje de olie toe tot een dikke emulsie.
  2. Breng over naar een kom en schep er voorzichtig de rest van de ingrediënten door, behalve de knoflook. Rasp de knoflook boven de kom en schep nog 1 keer licht door.
  3. Voor de remoulade, spatel de mosterd door de mayonaise. Voeg de rest toe en schep door.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen