Red velvet fudge

Red velvet fudge

Smulweb imageSmulweb

Probeer deze heerlijke red velvet fudge! Een stroperige mix van warme melk, witte en bruine chocolade. Demi-sel chocolade aangevuld met rode kleurstof, gegoten in een bakvorm waarna het lekkerste deel kan beginnen, namelijk het opeten!

15 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 400 g Gecondenseerde melk
  • 1 tl Rode kleurstof

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Red velvet fudge op tafel.

  1. Verhit de gecondenseerde melk in een steelpannetje. Laat de melk stroperig worden.
  2. Doe de witte chocolade in een beslagkom en doe de bruine chocolade in een andere beslagkom.
  3. Verdeel de warme melk over de 2 soorten chocolade. Roer totdat de chocolade is opgenomen door de melk.
  4. Doe de kleurstof bij de witte chocolade totdat de gewenste kleur bereikt is.
  5. Giet eerst de bruine chocolade in de beklede bakvorm of bakplaat en giet hier vervolgens de rode overheen.
  6. Plaats de bakvorm of bakplaat 3 uur in de koelkast, snijd vervolgens in blokjes en serveer.
eet smakelijk