Flying soto soto

Flying soto soto

Smulweb imageSmulweb

Voor deze Flying Soto soto wil je wel boven de pan vliegen! Bouillon met knoflook, gember en citroengras, mihoen, kip, prei, Chinese kool, taugé, selderij, ei en aardappelen. Zet alles op tafel, schep op en start je culinaire vlucht!

60 min bereiden

soep

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 3000 ml Water
  • 1 Sereh / Citroengras

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Flying soto soto op tafel.

  1. Plet de knoflooktenen. Schil de gember en snijd in grove stukken. Snijd de stengel citroengras in stukken.
  2. Doe de kip in een grote pan, schenk het water erbij en voeg de knoflook, gember, het citroengras en bouillonblokjes toe. Breng het geheel aan de kook en laat het 45 minuten met de deksel op de pan op laag vuur koken. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Neem de kip uit de pan, laat afkoelen en snijd vervolgens het vlees en velletje in kleine stukjes en doe terug in de bouillon.
  4. Voeg de boemboe, prei en Chinese kool toe en verwarm langzaam.
  5. Laat iedereen aan tafel mihoen, aardappelen, taugé, selderij en ei in een kom doen. Schep daar de soep op.
eet smakelijk