Buikspek in aziatische saus

Buikspek in aziatische saus

Smulweb imageSmulweb

Zacht en smaakvol buikspek in een Aziatische saus. Het vlees wordt onweerstaanbaar sappig na de bereiding van 2-3 uur. Serveer het vlees met de overheerlijke saus en geniet van de rijke smaken.

120 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 150 g Shaohsing rijstwijn

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Buikspek in aziatische saus op tafel.

  1. Breng de ingrediënten aan de kook en voeg het vlees toe.
  2. Kook ongeveer 2-3 uur tot het vlees zacht is. Voeg indien nodig water toe.
  3. Snijd het vlees in plakken.
  4. Zeef het overgebleven stroperige vocht.
  5. Serveer het vlees op een serveerschaal met de saus eroverheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Sauzen