Zwaardvis met mangochutneysaus

Zwaardvis met mangochutneysaus

Smulweb imageSmulweb

Zwaardvis met mangochutneysaus gemarineerd in een mix van limoensap, sherry, gember en mangochutney. Even in de oven en klaar! Garneer met amandelschaafsel.

25 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Zwaardvis met mangochutneysaus op tafel.

  1. Leg de vis in een ondiepe schaal.
  2. Meng in een kom de limoensap, sherry, gember en mangochutney.
  3. Schenk de marinade over de vis, dek af met aluminiumfolie en zet tenminste 1 uur in de koelkast.
  4. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  5. Verdeel alvorens de schaal in de oven te zetten wat lepels marinade over de vis.
  6. Leg de vis op het bord en doe er wat amandelschaafsel over zodat deze goed bedekt is.
  7. Controleer na ongeveer 20 minuten of de vis gaar is. Zo niet, laat het dan iets langer in de oven.
eet smakelijk