Gemengde rozijnen op alcohol

Gemengde rozijnen op alcohol

Smulweb imageSmulweb

Een goede rozijn op de taart of gewoon om te snoepen. Deze gemengde rozijnen geweld op alcohol, zorgen ervoor dat je elke keer weer kan genieten. Want van deze stoute rozijnen wil je er meer!

15 min bereiden

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 ml Whisky
  • 200 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gemengde rozijnen op alcohol op tafel.

  1. Kook water in een steelpan en wacht totdat het water kookt.
  2. Zet de steelpan op een andere gaspit en voeg de rozijnen toe. Laat dit voor 15 minuten wellen. (Het vuur moet uit zijn)
  3. Giet de rozijnen af en zet het in een vergiet. Laat het uitlekken voor ongeveer 30 minuten.
  4. Zorg dat je steriele potjes hebt! Vul het met gewelde rozijnen en voeg daar 100 ml alcohol naar keuze toe.
  5. Schud de glazen potten met rozijnen en draai ze de eerste 3 à 4 dagen om. Hierdoor krijgen de overige rozijnen ook de kans om op smaak te komen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kerst Bakken Kerstbrood Gebak Taart Appelflappen Beignets Appeltaart