Bananenbrood met pecannoten

Bananenbrood met pecannoten

Smulweb imageSmulweb

Geniet van een heerlijk bananenbrood met pecannoten. Een perfect recept om tent te maken met je rijpe bananen. Het recept is eenvoudig te volgen en je kunt 's ochtends genieten van een heerlijk bananenbroodje.

60 min bereiden

10 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Bananenbrood met pecannoten op tafel.

  1. Vet de cakevorm in en bestrooi hem met suiker. Hak 100 gram pecannoten grof. Schil de bananen en snij ze in dunne schijfjes. Verwarm de oven voor op 175 graden C.
  2. Doe de suiker, eieren, olie en de vanillesuiker in een kom en mix het tot een glad geheel. Voeg de bloem, kaneel, bakpoeder en zout toe en giet de karnemelk er in een straaltje bij terwijl je alles tot een mooi glad beslag mixt.
  3. Voeg de bananenstukjes en de gehakte pecannoten toe en spatel deze door het beslag. Doe het beslag in de vorm en druk de rest van de noten en voorzichtig in.
  4. Bak het brood 50-60 minuten in de onderste helft van de oven. Neem het brood uit de oven en laat het nog ongeveer 15 minuten in de vorm rusten. Haal het brood voorzichtig uit de vorm en laat het verder afkoelen.
  5. Bestrooi het brood voor het serveren met poedersuiker.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Bananenbrood