Bladerdeeghapje gevuld met ham roomkaas en een reepje paprika

Bladerdeeghapje gevuld met ham roomkaas en een reepje paprika

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk bladerdeeghapje gevuld met ham, romige roomkaas en een paprikaatje opgerold in een hapje.Bladerdeeghapjes zijn altijd een feestje om te krijgen of te serveren!

25 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Bladerdeeghapje gevuld met ham roomkaas en een reepje paprika op tafel.

  1. Ontdooi de plakjes bladerdeeg.
  2. Verwijder het plastic velletje van elk plakje deeg.
  3. Besmeer de plakjes bladerdeeg met het losgeklopte ei.
  4. Snijd elk plakje bladerdeeg in 4 vierkantjes.
  5. Besmeer de plakken ham met de roomkaas.
  6. Leg een reepje paprika op de plak ham en rol deze op. Snijd elke plak ham in vieren.
  7. Leg op elk vierkantje een rolletje ham.
  8. Vouw de stukjes bladerdeeg dubbel tot een driehoekje. Zorg dat de hapjes goed dicht zitten.
  9. Bak de hapjes ongeveer 20 minuten in het midden van een voorverwarmde oven op 200 graden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kaas Groente Paprika