Wrap met rundercarpaccio

Wrap met rundercarpaccio

Smulweb imageSmulweb

Zin in een lekkere wrap met rundercarpaccio? Beleg de wrap met roomkaas, sla en carpaccio, en verdeel er Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaatjes, truffelmayonaise en pijnboompitjes over. Rol de wrap op en snij deze in stukken. Smullen maar!

10 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Wrap met rundercarpaccio op tafel.

  1. Verwarm een koekenpan (zonder olie of boter) en rooster hierin op een laag vuur de pijnboompitjes. Laat ze daarna afkoelen.
  2. Besmeer de wrap met roomkaas. Leg op elke wrap een handvol sla en leg daarop een portie carpaccio.
  3. Verdeel wat schilfers Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaatjes, truffelmayonaise en pijnboompitjes over het geheel.
  4. Rol de wrap op en snij deze in het gewenste aantal stukken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Wraps Vlees