Pad thai met tofoe en garnalen

Pad thai met tofoe en garnalen

Smulweb imageSmulweb

Pad Thai met tofu en garnalen. Deze populaire noedelschotel met Thaise invloeden is o.a. gemaakt met taugé, radijsjes en limoenschijfjes. De perfecte mix van verschillende smaken die samen zorgen voor een smaakvol gerecht. Serveer met bieslook en pinda's voor een nog meer smaakbeleving.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 25 g Jumbo Bieslook

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pad thai met tofoe en garnalen op tafel.

  1. Maak de saus door alle ingrediënten in een glas te mengen met een vork.
  2. Verhit de wok-pan en schenk hier een eetlepel zonnebloemolie in. Breek de eitjes in de pan, laat dit stollen en breek dit vervolgens met je spatel in stukjes.
  3. Voeg dan de garnalen, tofu, gember en knoflook toe. Bak dit een minuutje op hoog vuur mee.
  4. Voeg dan de noedels, saus, taugé en de radijsjes toe. Bak dit 2 minuten.
  5. Serveer met de bieslook, pinda's en limoenschijfjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Noedels Pad thai