Biefstuk met wokgroente en creme fraiche

Biefstuk met wokgroente en creme fraiche

Smulweb imageSmulweb

Snel, makkelijk, slank recept: Biefstuk met wokgroente en creme fraiche. Wow! Dit smaakt heerlijk en ziet er bovendien erg kleurrijk uit.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 g Peultjes

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Biefstuk met wokgroente en creme fraiche op tafel.

  1. Doe wat olijfolie in de wok en roerbak de gesneden champignons erin.
  2. Kook de peultjes ondertussen 2 minuten.
  3. Voeg de paprika in kleine reepjes en de kort gekookte peultjes bij de champignons. Voeg zout, peper en kurkuma toe naar smaak.
  4. Kruid de biefstukken en bak ze in een aparte pan kort om en om in bakboter. Snijd de biefstukken in repen en leg ze op de borden.
  5. Meng twee lepels crème fraiche door het wokmengsel en verdeel het mengsel over de borden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees