Gevulde paprikas met zeebaars

Gevulde paprikas met zeebaars

Smulweb imageSmulweb

Gevulde paprika's met zeebaars en witte bonen in een heerlijke saus van mayonaise en fijn gesneden ui. Serveer op een bord voor een kleurrijke maaltijd.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Gevulde paprikas met zeebaars op tafel.

  1. Was de paprika's en leg ze in hun geheel in de oven gedurende 30 minuten. Haal ze uit de oven en stop ze 10 minuten in een plastic zak zodat ze kunnen uitdampen. Verwijder dan met een scherp mesje het velletje. Snijd de paprika's in vier gelijke stukken en verwijder de zaadlijsten.
  2. Snijd intussen de ui doormidden en snijd er vier fijne schijfjes voor de decoratie. Snijd de rest van de ui in fijne stukjes.
  3. Snijd de zeebaarsfilet in blokjes.
  4. Verhit olijfolie in een pan en bak de blokjes zeebaars 2 minuten aan elke kant of tot ze gaar zijn.
  5. Doe de blokjes vis samen met de witte bonen, de mayonaise en de ui in een kom en meng goed.
  6. SERVEREN: Lepel het mengsel in de paprika's en vouw ze op. Verdeel ze over de borden. Maak de ringen los uit de schijfjes ui en werk er de paprika's mee af.
eet smakelijk