- 1 tl Kruidenzout Tip Top
- 1 el Vloeibare margarine
Bereidingswijze
Zet in 12 stappen deze heerlijke Broccoli met mosterdjus en gebakken aardappeltjes op tafel.
- Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes.
- Snipper de ui.
- Snijd de lente-ui in ringen.
- Verwijder de roosjes van de broccoli en snijd de stelen in stukken. Kook de broccoli in 10 minuten gaar en hou deze warm.
- Verwarm de olie in een koekenpan en roerbak de ui tot deze bruin kleurt.
- Voeg de kruiden toe en daarna de aardappelen.
- Roerbak de aardappelen op een hoog vuur tot ze beginnen te bakken.
- Blus het af met een beetje water tot de aardappelen net onder water staan.
- Laat het water verdampen op een hoog vuur.
- Bak de aardappelen af tot ze goudbruin zijn.
- Roerbak de lente-ui in een beetje plantaardige margarine tot deze bruin is. Blus af met een beetje water.
- Voeg een eetlepel mosterd toe en warm alles goed door.