Broccoli met mosterdjus en gebakken aardappeltjes

Broccoli met mosterdjus en gebakken aardappeltjes

Smulweb imageSmulweb

Deze broccoli met mosterdjus en gebakken aardappeltjes is een perfecte combinatie voor een gezellig diner. De aardappeltjes worden gebakken in kruiden, de ui en lente-ui en de broccoli wordt smaakvol gemaakt met een mosterdjus. Een heerlijke vegetarische maaltijd om van te genieten met vrienden of familie.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 tl Kruidenzout Tip Top
  • 1 el Vloeibare margarine

Bereidingswijze

Zet in 12 stappen deze heerlijke Broccoli met mosterdjus en gebakken aardappeltjes op tafel.

  1. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes.
  2. Snipper de ui.
  3. Snijd de lente-ui in ringen.
  4. Verwijder de roosjes van de broccoli en snijd de stelen in stukken. Kook de broccoli in 10 minuten gaar en hou deze warm.
  5. Verwarm de olie in een koekenpan en roerbak de ui tot deze bruin kleurt.
  6. Voeg de kruiden toe en daarna de aardappelen.
  7. Roerbak de aardappelen op een hoog vuur tot ze beginnen te bakken.
  8. Blus het af met een beetje water tot de aardappelen net onder water staan.
  9. Laat het water verdampen op een hoog vuur.
  10. Bak de aardappelen af tot ze goudbruin zijn.
  11. Roerbak de lente-ui in een beetje plantaardige margarine tot deze bruin is. Blus af met een beetje water.
  12. Voeg een eetlepel mosterd toe en warm alles goed door.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Broccoli