Kabeljauw met kruiden limoen en kokosmelk (slank)

Kabeljauw met kruiden limoen en kokosmelk (slank)

Smulweb imageSmulweb

Deze kabeljauw met kruiden, limoen en kokosmelk is heerlijk licht en toch vol van smaak. Afgemaakt met lekkere tomaatjes en limoenplakjes. Een heerlijk slank recept!

45 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Kabeljauw met kruiden limoen en kokosmelk (slank) op tafel.

  1. Meng de kokosmelk met het sap van één limoen en een scheut olijfolie. Kruid met peper en zout en de fijngesnipperde knoflook. Hak de kruiden fijn.
  2. Halveer de tomaatjes en snijd de andere limoen in plakjes.
  3. Neem een vuurvaste schaal en leg hierin een eerste deel van de visfilet. Strooi hierover een deel van de kruiden en een deel van het sausje. Herhaal dit tot alle visfilet, kruiden en saus op zijn. Eindig met de kruiden en het sausje. Leg de tomaatjes en plakjes limoen eromheen.
  4. Zet de schaal ongeveer 30 minuten in de oven op 180 °C. Tip: Je kan ook kiezen voor andere stevige verse witvisfilet zonder graten, zoals schelvis, zeebaars of dorade.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Fruit Zuivel