Vegetarische groenteschotel

Vegetarische groenteschotel

Smulweb imageSmulweb

Met deze vegetarische groenteschotel krijgt u gegarandeerd voldoende vitaminen binnen. Een kleurrijke schotel met aubergine, courgette, ui, wortel en paprika. Gegratineerd met mozzarella en geraspte kaas. Serveer met stokbrood en waan je op vakantie in Italië.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.5 el Jumbo Tijm
  • 1 el Basilicum vers

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Vegetarische groenteschotel op tafel.

  1. Zet de oven aan op 225 °C zodat hij kan voorverwarmen.
  2. Snij de aubergine, courgettes, uien, wortels, en paprika in blokjes.
  3. Doe de wortel, ui, knoflook en aubergine in de pan en bak dit 10 minuten. Voeg daarna de courgettes en de paprika toe en bak dit ook 10 minuten mee.
  4. Doe er ook lekker groenten bij die je nog over hebt daar is dit een ideaal gerecht voor.
  5. Doe de tomatenpuree, tomatenblokjes, kruiden en het bouillonblokje bij de groenten en breng dit aan de kook.
  6. Doe het groentenmengsel in een ovenschaal en verdeel de mozzarella erover. Doe er eventueel wat extra geraspte kaas overheen.
  7. Zet de schotel voor 30 minuten in de oven.
  8. Eet smakelijk.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ovenschotel