- 0.5 el Jumbo Tijm
- 1 el Basilicum vers
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Vegetarische groenteschotel op tafel.
- Zet de oven aan op 225 °C zodat hij kan voorverwarmen.
- Snij de aubergine, courgettes, uien, wortels, en paprika in blokjes.
- Doe de wortel, ui, knoflook en aubergine in de pan en bak dit 10 minuten. Voeg daarna de courgettes en de paprika toe en bak dit ook 10 minuten mee.
- Doe er ook lekker groenten bij die je nog over hebt daar is dit een ideaal gerecht voor.
- Doe de tomatenpuree, tomatenblokjes, kruiden en het bouillonblokje bij de groenten en breng dit aan de kook.
- Doe het groentenmengsel in een ovenschaal en verdeel de mozzarella erover. Doe er eventueel wat extra geraspte kaas overheen.
- Zet de schotel voor 30 minuten in de oven.
- Eet smakelijk.