Kip in mosterdsaus

Kip in mosterdsaus

Smulweb imageSmulweb

Mosterdsaus is altijd een goed idee, en zeker bij dit heerlijke slowcooker gerecht. Kippenpoten, champignons, mosterd, en slagroom. Schep alles in de slowcooker en laat dit gerecht langzaam garen op 'Low'. Na 6 uur is het gerecht perfect klaar. Geniet!

120 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Kip in mosterdsaus op tafel.

  1. Ontvel de kippenpoten en braad ze even aan totdat ze een beetje bruin zijn. Ze hoeven niet gaar te worden, dat gebeurt vanzelf wel in de slowcooker.
  2. Snijd de champignons in vieren.
  3. Schep de mosterd in de pot van de slowcooker.
  4. Giet de slagroom er overheen en meng goed.
  5. Voeg de champignons toe.
  6. Leg de kippenpoten op het mengsel.
  7. Laat een uur of 6 (maar langer mag ook!) stoven op 'Low'.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Sauzen