Borrelbrood met kaas

Borrelbrood met kaas

Smulweb imageSmulweb

Dit borrelbrood met kaas in drie variaties is perfect voor elk borrelmoment! Maak bijvoorbeeld gevuld met brie, Parmezaan, olijven en salami. Pak in aluminiumfolie en verwarm 15 minuten op 180 graden in de oven. Easy en mega lekker!

25 min bereiden

borrel

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Borrelbrood met kaas op tafel.

  1. Smelt de boter in een pannetje.
  2. Snijd lengtepacks in het brood, net niet door de bodem en daarna haaks ook plakken, net niet tot de bodem.
  3. Halveer de kaasplakken in de lengte en "prop" tussen het brood, alle snijvlakken bedekt.
  4. Hak de peterselie en knoflook fijn en doe bij de boter, breng op smaak met peper en zout. Giet tussen de inkepingen van het brood.
  5. Pak het brood in aluminiumfolie en zet het 15 minuten in de oven op 180 graden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas