Hasselback kip met rucola pesto

Hasselback kip met rucola pesto

Smulweb imageSmulweb

De klassieke Zweedse aardappelen bij vlees kennen we inmiddels allemaal, maar deze heerlijke Hasselback kip met rucola pesto is óók om van te smullen. Snijd de kip in inkepingen en vul deze met mozzarella, tomaat en rucolapesto, 25 minuten in de oven en klaar!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 3 el Geraspte kaas Parmezaanse

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Hasselback kip met rucola pesto op tafel.

  1. Doe alle ingrediënten voor de pesto in de maatbeker en mix dit tot het een pesto is.
  2. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  3. Snijd de kip zoals bij hasselback aardappeltjes, vul de inkepingen met de mozzarella en tomatenplakjes.
  4. Doe vervolgens lepeltjes rucolapesto tussen de inkepingen.
  5. Plaats de kip in de ovenschaal en bak gedurende 25 minuten in de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte