Romige groentesoep

Romige groentesoep

Smulweb imageSmulweb

Een vullende groentesoep met een romige textuur. Paprika, tomaten, selderij, wortels, prei en sperziebonen worden gekookt met natriumarm bouillonblokje, waarna de soep gepureerd wordt tot een gladde textuur. Tabasco, paprikapoeder, kerriepoeder en peper voegen smaak toe en worden afgemaakt met gehakte basilicum.

45 min bereiden

voorgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1000 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Romige groentesoep op tafel.

  1. Snijd de paprika, tomaten, selderij, wortels en prei in stukjes.
  2. Kook ze samen met de sperziebonen in 1 liter water met 1 natriumarm bouillonblokje in 10-15 minuten gaar.
  3. Pureer de soep met een keukenmixer of staafmixer tot een gladde soep.
  4. Breng de soep op smaak met tabasco, paprikapoeder, kerriepoeder en peper.
  5. Bestrooi de soep met gehakte basilicum.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep