Zoete aardappelpuree uit amerika

Zoete aardappelpuree uit amerika

Smulweb imageSmulweb

Verwen jezelf met deze zoete aardappelpuree uit Amerika met koffiemelk, suiker, vanille-extract, kaneel en geklopte eieren. Afgemaakt met een knapperig notenmengsel van cashewnoten, marshmallows en kokosrasp. De combinatie van zoet en nootachtig maken het gerecht een ware smaaksensatie. Geniet ervan!

45 min bereiden

bijgerecht

7 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Zoete aardappelpuree uit amerika op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 176 graden en vet een vorm in.
  2. Schil de aardappels en snijd ze in stukjes. Zet de aardappels op hoog vuur in koud water met zout en wacht tot het mengsel kookt. Laat de aardappels 20 minuten op laag vuur koken tot ze zacht zijn. Giet de aardappels af en stamp ze tot puree.
  3. Meng de aardappelpuree in een grote kom met koffiemelk, suiker, gesmolten boter, vanille-extract, kaneel, geklopte eieren, zout en peper tot een glad mengsel.
  4. Doe de puree in een ovenschaal en bak in de voorverwarmde oven gedurende 25 minuten op 176 graden.
  5. Meng de cashewnoten, marshmallows en kokosrasp in een kleine kom.
  6. Verdeel het notenmengsel over de puree.
  7. Bak nog 5 tot 10 minuten in de oven tot de marshmallows licht geroosterd zijn.
  8. Laat het gerecht 5 minuten afkoelen alvorens het te serveren.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Aardappelpuree