- 0.25 tl Speculaaskruiden
Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Carrot cake (de lekkerste ooit) op tafel.
- Verwarm de oven voor op 180 graden (elektrisch).
- Meng in een kom de bloem, zout, kaneel, nootmuskaat, speculaaskruiden, baking soda en bakpoeder.
- Mix in een andere kom de eieren en de suiker met een mixer. Voeg de olie toe en mix het goed door.
- Voeg dan het droge mengsel en de sinaasappelschil aan het natte mengsel toe en meng kort.
- Schep dan de gehakte walnoten, rozijnen en geraspte wortel erdoor.
- Doe het beslag in een ingevette taartvorm en bak de taart zo'n 40 minuten.
- Voor de cream cheese frosting: Mix de boter luchtig en voeg de roomkaas toe. Mix daarna de poedersuiker, citroensap en vanille erdoor.
- Als de taart is afgekoeld kan je hem bedekken met de frosting.
- Eet smakelijk!